Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018: Νέο trailer για το Genesis: Alpha One

*
Οι Team 17 και Radiation Blue δημοσίευσαν ένα νέο gameplay trailer για το Genesis: Alpha One, έναν φιλόδοξο τίτλο εξερεύνησης και επιβίωσης. Το παιχνίδι συνδυάζει με έναν μοναδικό τρόπο roguelike, FPS, base building και survival στοιχεία, βάζοντας τον παίκτη στον ρόλο του Captain ενός Genesis Starship, ο οποίος πρέπει να βρει νέα μέρη που θα φιλοξενήσουν το ανθρώπινο DNA έτσι ώστε να μην αφανιστεί το είδος. Το μακρύ αυτό ταξίδι ξεκινάει από την κατασκευή και την διαχείριση του σκάφους και εκτείνεται στην ανακάλυψη πλανητών και την συγκομιδή πόρων, με την πολύτιμη βοήθεια των κλώνων των νέων μελών του πληρώματος. Η ιδιαίτερη αυτή “στρατιά” είναι αρκούντως χρήσιμη στην αποίκιση νέων κόσμων, στην ανεύρεση διάφορων όπλων, artifacts, blueprints και στην υπεράσπιση από οποιαδήποτε εξωγήινη απειλή, εντός και εκτός του σκάφους. Το Genesis: Alpha One είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC εντός του καλοκαιριού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*